Atelier-Galerie Yvette Jansen geopend tijdens Landelijk Atelierweekend

P    E    R    S    B    E    R    I    C    H    T

Meer dan 400 kunstenaars openen hun deuren tijdens het Landelijk Atelierweekend

 

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.

Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Een weekend lang zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Enkele deelnemende kunstenaars zijn Ad Arma, Marianne Y. Naerebout, Mieke Robben, Marga Boogaard en Hanneke van Vliet. Daarnaast doen ook verschillende verenigingen mee waaronder Stichting Ateliers 1819 en de Stichting Keramisten Noord-Holland.

Kunstliefhebbers vinden op Landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

Op Goeree-Overflakkee is het Atelier van Yvette Jansen dit weekend geopend:

Atelier-Galerie Yvette Jansen

Stad aan ’t Haringvliet

Atelier-Galerie Yvette Jansen is de werkplaats en expositieruimte van goud- en zilversmid Yvette Jansen en haar man, beeldend kunstenaar, Frans Steginga.

Naast sieraden van goud en zilver, gecombineerd met verschillende soorten edelsteen, is er beeldend werk (schilderijen, beelden, grafiek) te zien. Geregeld is er een expositie met werk van andere kunstenaars.

Naast een eigen collectie, wordt er ook in opdracht gewerkt.

Kijk om een indruk te krijgen van ons werk op de websites: www.yvettejansen.com en www.franssteginga.nl

Mailadres: info@yvettejansen.com

frans@steginga.nl

 

Locatie Molendijk 30b
3243AM Stad aan ’t Haringvliet
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 – 17:00
Zondag:
10:00 – 17:00
Website www.yvettejansen.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen
  • Sierade