7 april opening; groot succes!

Zaterdag 4 april was de opening van ons nieuwe Atelier-Galerie. Uiteraard een spannend moment. Allereerst was het weer fantastisch, volop zon, geweldige sfeer.

En met de grote opkomst waren we natuurlijk helemaal blij. Zo’n 100 belangstellenden zijn geweest.  Familie, vrienden, Stadtenaren, bezoekers uit de omgeving en ook van buiten het eiland.

Frans heeft een openingsspeech gehouden, waarin nog eens het unieke van het eiland werd genoemd. De voor zo’n kleine kern actieve groep bewoners. Onze eerste kennismaking was de musical Mel…….een zeer geslaagd evenement.

En zo kijken ook wij terug op een geslaagd evenement!

De middag werd muzikaal opgeluisterd door een prima band: BonQ.  En de cateraar, onze zoon Oscar had wat de drankjes en hapjes betreft, het ook prima geregeld.  Daarnaast voldoende hulp van familie en vrienden

Men ziet het nieuwe atelier als een aanwinst voor Stad. We hopen ook in de toekomst vaker een leuke opening/expositie te organiseren. Wie weet wat er allemaal nog mogelijk is.  We staan overigens open voor suggesties……….

Het eerstvolgende wat op het programma staat is de KunstKijk. Dan zijn we, net als vorig jaar, weer locatie. Naast ons eigen werk, is er dan kunst van 4 andere kunstenaars te bewonderen.

We staan verder op de Stadse Dag met een kraam. Kun je terecht voor advies en kleine klusjes v.w.b. sieraden (polijsten e.d.). Info volgt later.

Wat de actuele expositie betreft, met o.a. werk van KunstPlus (Joep Luikckx, Foke Stribos, Mirian Zimmerman, Renate van Opdorp, Ineke Snoek, Marja Bergwerff, Theo Mastenbroek, Jaap Reedijk, Ivo Teuwen, Dorien Weltevreede, Frans Steginga en Yvette Jansen) zijn we tot 5 mei  van donderdag t/m zondag ’s middags open.

Kijk op de site (www.yvettejansen.com) voor de exacte tijden.

Je kunt ook op andere tijden langs komen, als Yvette aan het werk is in het atelier.

Kijk dan even of het stoepbord aan de dijk staat.

En natuurlijk kun je bellen/mailen…….